La Fundació signa un conveni de col·laboració empresarial amb Bugaderia Industrial del Garraf, S.L. | Fundació Privada Sant Antoni Abat
16819
post-template-default,single,single-post,postid-16819,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

La Fundació signa un conveni de col·laboració empresarial amb Bugaderia Industrial del Garraf, S.L.

L’empresa Bugaderia Industrial del Garraf, SL, i la Fundació Privada Sant Antoni Abat han signat un conveni de col·laboració empresarial en activitats d’interès general. L’empresa col·laborarà durant els pròxims quatre anys en les tasques de suport a persones en risc d’exclusió social que porta a terme la Fundació, amb una aportació anual de 7.200 euros. El conveni ha fet possible l’adquisició d’un vehicle per al transport dels usuaris dels diferents serveis que presta l’entitat, especialment el d’Ajut a Persones en Risc d’Exclusió Social. Aquest servei disposa d’un habitatge temporal a Vilanova i la Geltrú, que ha atès una dotzena de persones durant el seu primer any de vida.  

 L’acte de signatura de la col·laboració ha tingut lloc aquest dimecres. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de la Fundació Sant Antoni Abat, Neus Lloveras; el gerent de Bugaderia industrial del Garraf, Xavier Roca; i la gerent de la Fundació, Maria Dolors Camacho, han signat un document pel qual es reconeix i agraeix a l’empresa la seva aportació i compromís amb la Fundació, que contribueixen a fer possibles les finalitats fundacionals de l’entitat, que són: donar i prestar serveis als col·lectius més desfavorits i/o en risc d’exclusió social.  Amb aquesta aportació s’ha fet possible una de les necessitats bàsiques de la Fundació: l’adquisició d’un vehicle per poder acompanyar les persones amb dificultats de mobilitat i/o sense recursos 

 L’alcaldessa i presidenta de la Fundació, Neus Lloveras, que ha presidit l’acte de signatura del conveni, ha agraït el compromís de Bugaderia del Garraf amb la ciutat i la comarca, i ha destacat la seva trajectòria en responsabilitat social i cura del medi ambient. Xavier Roca, gerent de la societat, ha mostrat la seva predisposició a seguir col·laborant amb empreses i entitats del Tercer Sector, mentre que la gerent de la Fundació, Dolors Camacho, ha explicat que els 7.200 euros anuals serviran per garantir el trasllat dels usuaris amb problemes de mobilitat i/o risc d’exclusió. 

Maria Dolors Camacho, gerent de la Fundació, i Xavier Roca, administrador de Bugaderia Industrial del Garraf, davant del vehicle adquirit gràcies a l'aportació de l'empresa

Amb la signatura d’aquest conveni, s’estableix un marc de col·laboració estable i permanent entre la Fundació Privada Sant Antoni Abat i l’empresa Bugaderia Industrial del  Garraf. Els convenis de col·laboració entre empreses i entitats sense ànim de lucre i d’interès públic, com la Fundació, estan previstos en la Llei de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge (Llei 49/2002). Leaportacions realitzades es poden reflectir com a despeses a l’hora de determinar la quota de l’Impost de Societats.