La Fundació ofereix psicoteràpia als seus usuaris i col·laboradors gràcies a MetamorfoPsyc | Fundació Privada Sant Antoni Abat
17693
post-template-default,single,single-post,postid-17693,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

La Fundació ofereix psicoteràpia als seus usuaris i col·laboradors gràcies a MetamorfoPsyc

La Fundació Privada Sant Antoni Abat  i Xavier Calderón, psicòleg fundador de la marca MetamorfoPsyc®, han arribat a un acord per tal d’oferir serveis d’orientació psicològica i psicoteràpia als usuaris i col·laboradors de la Fundació. La gerent de l’entitat, Dolors Camacho, i el mateix Xavier Calderón han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració. El psicòleg oferirà els seus serveis professionals en l’àmbit de la psicoteràpia mitjançant el treball pro bono, és a dir, sense retribució econòmica.

Aquesta aportació professional desinteressada permetrà posar la psicoteràpia i l’orientació psicològica a l’abast de persones que, sense aquest suport, difícilment hi podrien accedir. Les dues primeres persones que rebran aquest servei són dos usuaris del programa d’Ajut a Persones en Risc d’Exclusió Social (APRES) de la Fundació. Les sessions s’han iniciat ja aquesta setmana.

La gerent de la Fundació ha agraït la col·laboració desinteressada de MetamorfoPsyc®. Dolors Camacho ha mostrat la seva satisfacció per poder oferir aquest servei des de l’entitat i ha destacat el caràcter pioner d’aquesta iniciativa a la comarca del Garraf en l’àmbit de les entitats socials.

Xavier Calderón, per la seva banda, ha explicat que des que va inaugurar MetamorfoPsyc®, “dins del programa social com a Empresa Socialment Responsable (ESR) que treballa aferrada als valors humans, un dels nostres objectius estratègics ha estat donar suport precisament  a necessitats socials com aquestes, per poder posar la psicoteràpia a l’abast de persones que no tenen recursos ni possibilitat d’accedir-hi”. Va escollir la Fundació Sant Antoni Abat per la identificació amb l’entitat i el component local.

El psicòleg vilanoví utilitza una orientació principalment humanista en el seu treball, en què intenta “adequar cada sessió terapèutica a les necessitats de cada client, buscant sempre el seu confort”.

El conveni signat aquesta setmana té una durada d’un any, prorrogable. En un principi, els beneficiaris seran usuaris de la Fundació, però en el futur està previst que el servei arribi a voluntaris i/o col·laboradors de l’entitat.