La Unitat d’Odontologia renova una col·laboració amb la Fundació Sant Antoni Abat que compleix ja 15 anys | Fundació Privada Sant Antoni Abat
16975
post-template-default,single,single-post,postid-16975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

La Unitat d’Odontologia renova una col·laboració amb la Fundació Sant Antoni Abat que compleix ja 15 anys

L’empresa Unitat d’Odontologia i Implantologia i la Fundació Sant Antoni Abat van signar dimarts un nou conveni de col·laboració. Ja fa 15 anys que aquesta empresa, ubicada a l’Hospital de Sant Antoni Abat, col·labora amb la Fundació per tirar endavant projectes socials adreçats a col·lectius de persones desfavorides. Una llarga trajectòria, des del 2004, que pocs donants poden acreditar. Ramon Pérez, director d’Unitat d’Odontologia, i Dolors Camacho, gerent de la Fundació Abat, van signar el document que plasma aquesta nova col·laboració.

El director de l’empresa va posar de manifest el seu “orgull” per poder ajudar “la gent que està picant pedra”, i va afegir que la tasca que fa la Fundació de manera altruista serveix per “millorar la societat”. En aquest sentit, va destacar que “necessitem referents clars, que sàpiguen el que fan i tinguin un camí traçat”. Va apuntar que a banda de l’aportació econòmica, “el que pretenem és que els responsables de la Fundació vegin que hi ha empreses i persones de carn i ossos que els donem suport”.

L’acció solidària i filantròpica d’Unitat d’Odontologia i Implantologia no se centra únicament en aquest conveni, sinó que l’empresa col·labora també amb la Fundació Sant Antoni i altres entitats de la comarca per fer arribar la salut i la prevenció bucodentals a poblacions on és difícil intervenir, com són les persones amb diversitat funcional. Qualsevol intervenció simple, com una extracció o una neteja, es complica de manera extraordinària en persones d’aquests col·lectius, que poden arribar a necessitar sedació total per rebre aquests tractaments. La predisposició d’Unitat d’Odontologia permet que aquestes persones puguin ser ateses pel que fa a la salut bucodental.

La Fundació Sant Antoni Abat agraeix la constància de la Unitat d’Odontologia en les seves donacions per millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones desfavorides, i també l’impuls a la recerca i a l’educació.