Nou projecte de protecció i suport per a persones soles o desfavorides (PROSUP) de la Fundació Sant Antoni | Fundació Privada Sant Antoni Abat
17132
post-template-default,single,single-post,postid-17132,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Nou projecte de protecció i suport per a persones soles o desfavorides (PROSUP) de la Fundació Sant Antoni

La Fundació San Antoni Abat està impulsant un projecte de protecció i suport (PROSUP) adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de garantir els drets de les persones més vulnerables, ja siguin drets socials, sanitaris, patrimonials o d’altres tipus. Cada cop són més habituals les noticies sobre persones grans, sense xarxa familiar, etc., que pateixen abusos, enganys, maltractaments… Aquest és el públic al qual es dirigeix aquesta oferta de la Fundació.

El projecte preveu atenció directa per part de diversos professionals (psicòleg, treballador social, auxiliar tècnic) que realitzen un mínim d’una visita setmanal al domicili de la persona que s’acull al servei, i vetllen pel seu estat. A més, se’ls acompanya a visites mèdiques, gestions bancàries, etc., a través del servei de Transport Social, i se’ls dona suport per gestionar tant les programacions mèdiques com altres tipus de tràmits i, si s’escau, se’ls ofereix assessorament legal, fiscal, etc., a través de professionals de cada sector. El servei de Transport Social pot atendre també persones amb dificultats de mobilitat. El cos de Voluntariat Social de la Fundació també col·labora en aquesta iniciativa.

Tota aquesta tasca es porta a terme amb total transparència no només cap al mateix usuari, sinó també cap a les famílies (en cas d’haver-ne) o els serveis socials de referència. Per tal d’acollir-se a aquest nou projecte, cal una petició expressa del servei per part de la persona, la família o el professional que atengui el cas, i l’apoderament,si s’escau, a favor de la Fundació per a la gestió i protecció dels drets personals i patrimonials de l’usuari o usuària. Per a més informació o peticions, cal adreçar-se al correu electrònic abat@fundacioabat.cat o bé al telèfon 935 121 327.