La Unitat d’Odontologia i Implantologia manté el seu compromís amb la Fundació Sant Antoni Abat | Fundació Privada Sant Antoni Abat
19059
post-template-default,single,single-post,postid-19059,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

La Unitat d’Odontologia i Implantologia manté el seu compromís amb la Fundació Sant Antoni Abat

La Unitat d’Odontologia i Implantologia i la Fundació Sant Antoni Abat han renovat el seu conveni de col·laboració. Aquest servei, ubicat a l’Hospital de Sant Antoni Abat, col·labora des de la seva creació, el  2004, amb la Fundació per tirar endavant projectes socials adreçats a col·lectius de persones desfavorides. Ramon Pérez, director d’Unitat d’Odontologia, i Dolors Camacho, gerenta de la Fundació Abat, van signar recentment el document que rubrica aquesta nova col·laboració.

 

La Unitat d’Odontologia i Implantologia col·labora també amb la Fundació Sant Antoni i altres entitats de la comarca per fer arribar la salut i la prevenció bucodentals a poblacions més vulnerables, com ara les persones amb diversitat funcional. Unitat d’Odontologia afavoreix els tractaments bucodentals per a aquestes persones, que poden arribar a requerir sedació per a qualsevol intervenció o tractament.

 

Des de la Fundació Sant Antoni Abat, s’agraeix la predisposició solidària i la constància de la Unitat d’Odontologia i Implantologia  en l’ajut i la solidaritat cap als col·lectius en risc d’exclusió social que atén la Fundació.