Àmbits d’Actuació | Fundació Privada Sant Antoni Abat Lluita contra l'exclusió social
16090
page-template-default,page,page-id-16090,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Àmbits d’actuació

PROTECCIÓ SOCIAL


Servei de tutela per a persones incapacitades o amb capacitats limitades, amb l'objectiu de protegir els seus béns personals i patrimonials.
Més informació

Ajut a persones en risc d'exclusió


Habitatges d'acollida i atenció individualitzada per a: persones que acaben de recuperar la llibertat, persones sense sostre o amb sospita d'haver estat maltractades, i persones joves en risc d'exclusió social.
Més informació

Recerca i ensenyament


Espai Multisensorial per a l'estimulació dels sentits a persones amb malalties com Alzheimer, Parkinson i fibromiàlgia. Premis Lalo als millors Treballs de Recerca de Batxillerat de Vilanova i la Geltrú.
Més informació

Patrimoni i Cultura


Manteniment i estudi sobre els usos futurs de l'església dels Josepets (Bé Cultural d'Interès Local) de Vilanova i la Geltrú. Projecte de comunitat d'habitatge col·laboratiu (cohousing)
Més informació

Voluntariat


Voluntariat de l'Hospital Sant Antoni Abat. Participació en el programa de voluntariat de 4t d'ESO. Voluntariat penitenciari i per a persones alliberades (Projecte VIA). Voluntariat professional pro bono (per interès públic).
Més informació

Atenció a la diversitat


Col·laboració amb diversos projectes que tenen com a finalitat la inserció o la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. Servei Tres Tombs (transport social).
Més informació